About me

10300284_10204566564154095_14744360848177797_n

Lifestyle of a girl in early twenties.

Beautiful mess and gorgeous chaos.

And while she never felt quite normal, she was no where near crazy. She just loved too much. Choosing to see world through her heart, instead of her eyes.

She’s like a mad scientist in a lab, working day and night. Anarchy is her middle name. Strikingly beautiful, she is the woman who lives in the future.

Ko je Coka Nini? 

Moje ime je Sonja, i rodjena sam novosadjanka. Odrasla sam i živim u u gradu Novom Sadu. Imam 26 godina, ćerka sam jedinica, vodolija u horoskopu, vrlo zaljubljive prirode u svet oko sebe. Sanjar sam i verujem u ono “ Dobro se dobrim, vraća” i “Da bi dobio, moraš i da daš”.  Radim, a još uvek se vodim kao student, zanima me i volim gomilu različitih stvari.  Vrlo sam impulsivna i umem burno da odreagujem, pogotovo kada je nepravda u pitanju.

U slobodno vreme već godinama želim da vodim svoj blog i sa  svetom delim svoja zapažanja i razmišljanja. Zamislila sam ovaj blog, kao mesto gde će pre svega devojke, deliti svoja iskustva o životu, o načinu života, svemu onome što nas okružuje, sve ono šta mi devojke volimo da radimo, moda, šminka, ljubavni jadi, knjige, popusti…ma šta god zamislimo, sve to želim da objedinim na ovom mestu, koje sam nazvala “Život devojke  dvadesetim godinama”. Naprosto sam stranicu nazvala tako jer se i sama nalazim u dvadesetim, no godine svakako nisu bitne, u današnjem cyber svetu svi odgovore uglavnom “Google-mo” te bih volela da neke od njih nadjete baš ovde. Trudiću se da pišem o svemu onome šta se dešava u životu jedne devojke.

XoXo, Coka Nini.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s